Skaffa hund? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Skaffa hund?

Hoppas ni har haft en mysig onsdag! I och med att Isabella bara är hos dagmamman under veckans första tre dagar betyder det att vi redan har gått på helg. Jisses vad fort det går! Vi firade ledigheten med att baka kladdkaka. Mums!Min pappa var här igår. Han brukar komma ut en dag i veckan och mysa med tjejerna. Oftast hämtar han Isabella på eftermiddagen och det älskar hon. Sedan finns det nästan alltid något litet uppdrag till honom också – igår åkte han och spolade av vår bil som hade blivit SÅÅÅ smutsig + luftade våra element. Och skruvade i en krok som lossnat. Och bytte glödlampor. Haha! Han är bäst min pappa, en riktig klippa. Han brukar stanna på middag, men igår var han “tvungen” att åka hem och laga mat till min mamma som var påväg hem från jobbet. Busy life som panschis (fast han hoppar fortfarande in på sitt gamla jobb då och då, bara för att han tycker att det är så kul). Och lilla mormor. Hon fyller år på fredag så i helgen blir det födelsedagskalas. Isabella tyckte att hon skulle ha en Pippi-tårta 🙂

Vi var ute och gick en sväng med grannens tollare Taxi igår också. Så fin vovve och oj vad jag längtar efter en egen. Isabella tyckte att det var så spännande fast han var mer intresserad av att sniffa och kissa revir överallt än att leka med henne. Hon längtar också efter hund (eller katt, men där säger jag nej tack) och jag har lovat längre fram, när Olivia är större. Vi hade faktiskt en Bella när jag växte upp och allt det där fantastiska som livet tillsammans med en hund innebär vill jag ge mina barn också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Vi har två barn o två hundar! 🙂 Vår första hund är ett år äldre än vår förstfödda och det funkade från dag ett! 🙂
    Sen kom hud nummer två och sedan barn nummer två. Alla 4 drar så nytta av varandra! We love IT!!!

Annons