Snart flyttar vi! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Snart flyttar vi!

Hej fina ni! Redan fredag och full rulle här som vanligt… Den här veckan har verkligen bara susat förbi och jag har hamnat lite på efterkälken med det mesta – mejlen svämmar över och tvätten hänger fortfarande nere i torkrummet sedan typ tre dagar tillbaka, men så får det väl vara ibland… Jag tar igen det under helgen! Häromdagen kom förresten “vår” lägenhet ut på Hemnet, i slutet av mars flyttar vi härifrån. Känns jättetråkigt för vi har verkligen trivts så himla bra här och första stället vi bott på sedan Barcelona som faktiskt känts som HEMMA, men samtidigt har allt som händer en mening tror jag… För er som är nyfikna på att se hur vi har det kommer i alla fall en liten “house tour” nedan 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Alltså det är ju så fint, ni har ett sånt fint hem! Ska ni flytta permanent till Barcelona? Vilken lyx det låter som, modigt och härligt. Jag tror att ni kommer att få det kanonbra! Lycka till med försäljning och flytt.

Annons