Att upptäcka sina fötter – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Att upptäcka sina fötter

Sån mysig lördag! Vi började dagen med dans för Isabella – succé. Hon sprang in i danssalen tillsammans med alla andra barnen utan att ens kasta ett öga på oss. Mitt stora lilla hjärta! Jag och Gabriel passade på att träna en liten stund i gymmet under tiden och Olivia sussade sött i sitt babyskydd. På eftermiddagen åkte vi in till mina föräldrar i Göteborg för att fira lilla mormor som har fyllt år. Här är vi kvar ännu och ska sova över. Isabella har lekt hela kvällen med sin kusin och haft sååå kul, vi har blivit bjudna på supergod fiskgratäng och smarrig tårta. Mums! Olivia upptäckte även sina små fossingar idag och det var himla spännande. Så nu lär hon vara upptagen med att utforska dem i ett par veckor. Haha! Till Isabella köpte jag ett par ursöta strumpor med små färgglada figurer och klingande bjällror när hon var i samma ålder på El Corte Inglés, men de har nog försvunnit i någon av alla flyttarna… Apropå flytt fick jag frågor om vart vi tar vägen härnäst efter gårdagens inlägg, men det får vi nog ta en annan dag. Natti natti så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons