Hur gör du ditt kaffe? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hur gör du ditt kaffe?

Hej fina ni! Heeelt underbart väder här i Kungsbacka idag så det får nog bli en promenad med barnvagnen senare. Tänk vad lite sol kan göra för humöret va! Lillan har precis somnat och jag ska sätta mig vid datorn en stund för att svara på mejl med dagens andra kopp kaffe. Har ni espressomaskin hemma föresten? Eller kaffebryggare? Eller press? Jag är uppvuxen med kaffepress så det har bara fallit sig naturligt att jag kör på samma… Lustigt ändå! Helst dricker jag dock cappuccino, gärna på solig uteservering i Barcelona. Kram så länge <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag föredrar helt klart cappuccino i Barcelona! 😀 Har haft en Nespressomaskin i några år nu men har börjar tröttna på smaken och tänker också på miljön med alla kapslar så ska nog satsa på en bryggare härnäst. Har en lite orelaterad fråga- har du några barnbutiker att rekommendera i Barcelona (för bebis 4 månader)?

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Haha kul att vi tänker lika 😉 Ja, fy när man tänker på hur många kapslar som går åt så blir man ju faktiskt lite mörkrädd… Jag älskar ju Zaras baby- och barnkläder, även om kvalitén kanske inte är den bästa. Sedan kan Mango Kids ha en del fint, Petit Bateau, ibland hittar man godbitar på Primark… En tur till outleten La Roca Village är att rekommendera om du har gott om tid – då handlar jag gärna på Ralph Lauren och Nike, men har för mig att massa nya butiker skulle öppna också? Kram!

 2. Katarina

  Vi ska köpa en moccamaster när vårat kök är klart 😍 är lite känslig mot koffein men tycker ju kaffe är så gott 😋😍