Nina Malmström

Jobbigt BVC-besök

Hej fina ni! Vi har haft en bra dag, även om besöket på BVC till viss del blev lite jobbigt för flickorna. Isabella ÄLSKAR ju att gå dit då de har så fint lekrum och massa roliga leksaker, men idag var det som sagt dags för vaccination och det var väl inte särskilt poppis. Hon hade fullt fokus på sin lek och radade upp alla små figurer över hela golvet ända fram tills det var dags för mig att ta spruta. Då tassade hon fram och stack sin lilla hand i min. Älskling! När det var hennes tur kröp hon upp i min famn och blev med ens väldigt, väldigt liten. I samma sekund som nålen stack till kom tårarna. Plutt-Fia! Jag fick ju exakt samma spruta och ja, den var ju inte direkt skön och armen har ju känts rätt konstig under resten av dagen så jag förstår henne… men vi har världens bästa BVC-sköterska som snabbt kom med den spännande lådan full med små roliga presenter och då glömdes det onda bort ganska snabbt. Sedan vaknade lillasyster strax därefter och då blev det såklart lite gos med henne innan det var dags för lilla O att vägas, mätas och få sina två sprutor. Även på henne rullade stora tårar ner för kinderna, men såpbubblorna som sjuksköterskan blåste var så spännande att de stoppade gråten och en liten slurk på det så var allt bra igen. Efter besöket åkte vi till Hede Outlet och käkade urgoda burgare på Dine med pommes och tryffeldressing. Mums! Och så fick Isabella välja en present inne i leksaksaffären – det blev ett nytt tåg till tågbanan här hemma. Nu ska jag krypa till kojs precis som resten av familjen redan gjort för längesedan, imorgon blir det häng på bibblan halva dagen med rytmik för barnen och på kvällen ska vi hem till kompisar på middag. Skoj!Lilla Olivis fortsätter växa i raketfart. Hon väger nu 400 gram mindre än vad jag gjorde som ettåring……. inte för att man ska jämföra, men… Haha, min goa lilla knubbis! Femmånadersupdate kommer inom kort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Rätt kul det där med att jämföra egentligen.. Min, nu snart 6 åring (blir 6 år i april) väger för tillfället 15 kg. Hennes kusin som är född 3 år senare väger just nu ungefär lika mycket som jag har förstått det.. 🙂

  1. ninamalmstrom

   Hehe jag tycker också det 🙂 Vår treåring verkar också vara lika stor som din sexåring, så olika det kan vara!

 2. Nat

  men gud så söt, man dör ju
  hamburgarna lät super, kanske ska åka dit med mina kidz nån dag när jag har dem hemma och testa dem
  ha en fin helg