De kommer aldrig somna – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

De kommer aldrig somna

Hej bästa ni! Ville bara kika in och önska er en härlig lördagsafton. Här kommer nog ungarna i huset aldrig somna ikväll för det blev en alldeles för sen siesta och de sover ännu. Eller den lilla är jag inte orolig för (ju mer hon sover på dagen desto bättre – tror stenhårt på att sömn föder sömn hos små barn, speciellt bebisar), men Isabella kommer säkert inte bli trött igen förrän framåt midnatt. Haha, jaja… De är nog rätt slut efter en riktig kalaskväll igår. Wow! Vi var bjudna på middag hemma hos Annie, min mammakompis från Barcelona, och där det var fullt hus. En härlig blandning av vuxna och barn precis som det ska vara. Så himla mysigt! Idag har vi hängt på gymmet hela förmiddagen. Dans för lillan och träning för oss vuxna. Jag körde på i en halvtimma och det kändes SÅ skönt. Sedan hängde jag och flickorna i lekrummet i väntan på att Gabriel skulle bli klar så vi kunde sticka iväg och bruncha. Man blir hungrig av att röra på sig, såväl liten som stor. Innan siestan passade vi på att njuta lite av solen – hängde på en lekplats här i närheten, byggde sandkakor och sparkade lite boll. Alldeles underbart vårväder idag. Kram på er nu och njut av kvällen!Vilken härlig dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.