Snygg-jeans & gula nyanser – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Snygg-jeans & gula nyanser

I annonssamarbete med ELLOS

Vi har haft flera plusgrader hela helgen och det verkar bara fortsätta. Äntligen kan man börja använda snygg-jeans igen utan att förfrysa anklarna. Jag älskar jeans av lite kortare modell. Nio av tio gånger föredrar jag dock svarta byxor, men till våren gillar jag att kunna variera med ett par lite ljusare jeansfärgade. Så fint ihop med vita sneakers och en ljus topp, tycker jag. Ellos har precis fått in massor med snygga jeans som ni inte vill missa. Just nu erbjuder de dessutom 20 procent rabatt på en mängd varor inom mode och home (till och med imorgon den 26/2).Hos Ellos hittar ni även hur mycket härliga toppar som helst just nu. Gult är sedan en tid tillbaka en stor favorit i såväl barnens garderober som min egna. Jag tycker om alla dess olika slags nyanser. Här nedan har jag samlat några av mina gula favoriter – den skira blusen är jag SÅ sugen på och den ribbade tishan vore perfekt till vår Brasilienresa. Vill ha! Klicka HÄR för att komma till Ellos. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons