Nina Malmström

Att få dela mammalivet

Herregud, tänkte kika in här igårkväll – men jag totaldäckade vid nattningen och sov sedan i tolv timmar. Självklart med några uppvak, men ändå… 12 timmar! Helt galet! Jag har dock känt mig lite krasslig i kroppen sedan i söndagskväll så den behövde säkert lite extra vila. Igår efter att ha hämtat upp Isabella hos dagmamman åkte vi ut till Tjolöholms slott och tog en liten ”fika-picknick” som hon kallade det vid havet. Så mysigt! Både idag och igår har det varit kanonväder så härligt att passa på att vara utomhus. Dock kom vi iväg lite sent så det började mörkna ganska snart, men ändå… I söndags däremot var det alldeles grått och dimmigt – jag tog med mig flickorna in till Göteborg där Isabella fick gå på barnteater med mormor. morfar och brorsan med familj medan jag och lilla O hälsade på Sara i hennes nya lägenhet, en av mina allra äldsta och närmsta vänner. Hon är gravid med en liten kille som beräknas titta ut i nästa vecka. Så himla spännande! Jag är helt otroligt glad att två av mina bästa kompisar har fått/får barn nu precis, vilken tajming va. Att få dela och uppleva mammalivet ihop med de som står extra nära är något alldeles speciellt. Och tänk vad kul ungarna kommer ha om ett par år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.