Hoppgunga? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hoppgunga?

Har ni testat hoppgunga till era bebisar? Vi hade aldrig någon till Isabella, men tänkte att vi skulle prova med Olivia. Så förra veckan fick det bli premiär och sedan dess har hon fått hänga i gungan en liten stund varje dag. Jag skriver hänga för hon väl inte riktigt fått till själva hoppandet ännu – men hon verkar gilla det. Hon småskuttar lite hit och dit, snurrar runt och spejar. Urgulligt!Igår var vi på födelsedagsfirande hemma hos min storebror och idag har vi bara hängt här hemma. Isabella var hos dagmamman ett par timmar och jag fixade lite grejer under tiden – men lilla O har världens största närhetsbehov just nu så det blir ärligt talat inte många knop gjorda. Imorgon åker vi upp till släkten i Värmland på en liten mini-vacay, tänkte åka lite skidor och sådär innan säsongen är över. Nu ska jag dricka en kopp te, är fortfarande småkrasslig, och sedan krypa ner i sängen mellan mina flickor. Gabriel är iväg och kollar Real Madrid-Barcelona. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons