Vi drar till fjällen – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vi drar till fjällen

Så var vi uppe i Värmland hos min faster och farbror. Bilresan gick bra – men det tar ju sin lilla tid… Vi stannade på Max i Trollhättan för lunch, ett måste när man ska upp hit. Olivia sov som en stock i princip hela vägen, men Isabella däremot blundade bara i en kvart. Trodde att hon skulle slockna bums efter att ha fått lite mat i magen och sedan inte vakna förrän vi typ var framme, men så fel man kan ha. Hon somnade visserligen direkt efter besöket på Max, men slog upp ögonen snart igen. Helt otroligt att hon ändå höll sig på så bra humör under resan, den här lilla fröken är annars ganska beroende av sin siesta om hon inte ska bryta ihop totalt runt femsnåret. Om man inte har sina trick det vill säga, men det blir ju lite knepigt att bara ta till hur som helst när man sitter instängd i en trång bil. Druvor, kex och barnsånger i högtalarna funkade dock alldeles ypperligt i förebyggande syfte denna gång. Imorgon tänkte vi åka upp till Hovfjället en sväng med alla barnen – Isabella ska få prova att stå på skidor för andra gången i sitt liv. Sist var i julas och då såg det ut så här…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.