Härlig helg i Värmland – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Härlig helg i Värmland

Hej bästa ni! Jag bestämde mig för att ta lite ledigt från bloggen när vi var uppe i Värmland i helgen och det var faktiskt himla skönt. Vi har haft det superbra – åkt skidor, ätit massa god mat, spelat spel, lekt i snön och bara tagit det lugnt. Isabella har busat massor med sin kusin och sina sysslingar, de har verkligen så himla kul ihop. Annars hör man ganska ofta fraser som “mamma/pappa, kan du leka med mig?”, men i Torsby hon har varit fullt upptagen från morgon till kväll. Skoj! De har blivit ett riktigt litet gäng nu – Axel på sex och ett halvt, Greta som precis fyllt fem och så Isabellas jämngamla kusin Stina. Tänk, snart börjar även Olivia springa efter de stora. Haha!Igårmorse åkte Gabriel till Barcelona på jobb så jag är ensam med barnen ett par dagar – full rulle med andra ord, men det går bra. Imorgon efter att ha hämtat Isabella hos dagmamman åker vi nog till mina föräldrar i Göteborg och sover över. Jag ska även passa på att hälsa på mina supergravida kompis vars lille skrutt kan komma när som helst nu och på torsdag kanske det blir en sväng till Alfons Kulturhus. Det var ett tag sedan vi var där nu…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons