Hej mitt i natten! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hej mitt i natten!

Hej mitt i natten! Gud vad hände med den här veckan?! Redan lördag, eller ja egentligen faktiskt söndag. Haha! Vi kickade i alla fall igång dagen med dans för Isabella. Jag hade lite jobb att göra under tiden så därav blev det ingen träning för min del, men då kunde jag istället kika in genom det lilla fönstret till danssalen då och då. Så himla kul! Min lilla skrutta studsade runt med ett STORT leende på läpparna från början till slut – från mungipa till mungipa. Hon älskar verkligen den där stunden och det värmer sååå i mammahjärtat.Efter lillans dans tog vi en fika på Kaffebaren tvärsöver – jag och Gabriel beställde in supergoda avokadotoasts på surdegsbröd. Mums! Sedan gick vi hem och lekte med Playdooh innan vi tog en lång siesta tillsammans i sängen allihop. Urmysigt! Innan middagen var vi ute en sväng i busvädret och hoppade i vattenpölar innan lördagsmys väntade framför Mello. Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid mina små dockor för imorgon ska jag iväg på ett stort äventyr med den lilla. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons