Våriga sneakers & jackor! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Våriga sneakers & jackor!

I annonssamarbete med ELLOS

Det krävs ganska mycket mer av ett par skor idag än vad det gjorde för ett par år sedan, innan jag blev mamma. Numera måste dojorna gå att såväl springa och hoppa i, som klättra med. Är de liiite fina också så är det såklart också ett stort plus i kanten. Tacka vet jag sneakers och det faktum att jag är, och alltid har varit, en riktig sneakerstjej. Just nu har Ellos fått in jättemånga snygga och våriga sneakers som jag mer än gärna hade snörat på mig inför lite lekplatshäng med kidsen, en shoppingtur med tjejkompisarna eller en mysig söndagsbrunch med mannen. Jag hade lätt kunnat tänka mig alla tre par nedan. Sååå fina! Något annat som jag också skulle vilja uppdatera garderoben med är en snygg vårjacka – Ellos har även fyllt på med massa härliga nyheter i den här kategorin. Jag älskar kombon kaki + vitt och jeans, det känns alltid lika fräscht. Och en snygg trenchcoat i beige är ett måste till våren tycker jag. Klicka HÄR för att spana in Ellos alla vårnyheter.

Militärjacka, grön jacka, trenchcoat, sneakers rosa/leo, sneakers rosa och sneakers blommor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.