Vi levde ett riktigt drömliv – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vi levde ett riktigt drömliv

God morgon! Vi ska strax åka iväg på ettårskalas, men först ska jag packa klart det allra sista. Jag har nog glömt berätta att jag och lilla O snart ska iväg på tu man hand. Faktiskt redan idag. Ikväll flyger vi nämligen till Barcelona, bara hon och jag. Det var faktiskt Gabriel som föreslog att vi skulle åka och jag var inte sen på bollen. En av mina bästa vänner därnere har ju ganska nyss blivit mamma till två små tvillingtjejer och jag håller på att längta ihjäl mig efter att få träffa dem.! Vi ska sova hemma hos mina fina kompisar Cissi och Danne, vilka det såklart också ska bli sååå kul att få träffa igen. Och Barcelona är ju alltid Barcelona, dit längtar jag jämt. Konstant. Ibland knyter det sig i magen på mig vid bara tanken på vilket drömliv vi levde där nere. För det var verkligen som en dröm som man aldrig ville skulle ta slut. Jag hade turen att ganska snabbt träffa världens bästa människor och att sedan få uppleva en vardag som var allt annat än vardaglig i den där magiska staden tillsammans med dem… ja, det går bara inte att förklara. Mitt bästa knep har blivit att helt enkelt försöka att inte tänka tillbaka, men det är verkligen skitsvårt och ibland sköljer bara en sån där enormt kraftig våg av saknad över en.

Det ska hur som helst bli helt fantastiskt med några dagar i Barcelona. Det fick bli en tidig födelsedagspresent till mig själv. För när vi kommer hem igen väntar min 29årsdag och sedan är det flyttpackning för fulla muggar fram tills den 24e då vi åker till Brasilien. Att jag sedan kommer sakna ihjäl mig efter Isabella är en annan femma… Men hon kommer ha det super med pappa här hemma, det är jag övertygad om. Jag har massor med härliga bilder från när vi var i Barcelona i december som jag helt glömt att visa er. Tiden bara springer iväg… Isabella är så lik Gabriel på sista bilden – dock lite olik sig själv 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      Nej inte än på ett tag i alla fall, möjligtvis längre fram 🙂 Nu blir det först semester i Brasilien för mig och barnen i två månader och jobb för mannen… Sedan tillbaks till Sverige igen!

Annons