Vi är hemma igen! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vi är hemma igen!

Hej bästa ni! Jag och lilla O är precis hemkomna från Barcelona. Isabella och Gabriel mötte oss på flygplatsen. Vi har ju bara varit borta sedan i söndagskväll, men det känns som om vi inte sett varandra på flera veckor. Samtidigt som dagarna nere i BCN bara rusade förbi – är det inte lustigt?! Vi har i alla fall haft det HUR BRA SOM HELST och jag har fått massor av quality time ihop med mina fina vänner. Olivia har mest hängt på och det har gått så bra så, sex månader är en väldigt tacksam ålder att resa med (vid? I? Under? Hur sjutton säger man?). Igårkväll nattade jag till exempel henne hemma hos Danne och Cissi vid åtta, sedan la jag bara ner henne i vagnen och så gick vi bort till Ikibana för en urmysig och urgod sushimiddag. Hon sov som en stock hela tiden. Snacka om flyt! Jag hade säkert egentligen inte ens behövt natta, hon hade nog slocknat ”av sig själv” under promenaden dit ändå – men hon var verkligen helt slut så det var nog lika bra. Bebishäng tar på krafterna. Vi sov nämligen över hos min kompis Martine och hennes två månader gamla (korrigerad ålder ca två veckor) tvillingtjejer natten innan. Uppenbarligen var Olivia helt slutkörd efter att ha hängt med sina famtida bästisar i nästan ett helt dygn. Haha! Så söta och små. Jag lovar att berätta mer om redan senare – nu ska gosa med min stora tjej. SOM jag saknat Isabella!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons