Vår helg – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vår helg

Hej fina ni! Vi har haft en supermysig och rätt så lugn helg – i fredags åkte jag med barnen in till Göteborg och lämnade av Isabella hos mormor och morfar. Kusin-Stina var där så de hade laddat för massa bus och lek. Jag och lilla O åkte vidare in till Centralstationen där jag mötte upp mina fina vänner Issa och Emelie som kom med bussen från Borås. Vi promenerade bort till Mañana i regnet och slog oss ner för lite tapas, bubbel och babbel. Som jag saknat dem! Vi har inte träffats sedan innan jul så vi hade verkligen massor att ta igen. Längtar redan tills nästa gång vi ses. Efter middagen åkte jag tillbaka hem till mina föräldrar där jag och barnen sov över. Igår hängde vi där hela dagen, men körde lördagsmyset hemma i Kungsbacka med G. Idag har vi myst hemma, varit ute på en liten promenad och tagit en runda på Kungsmässan. Jag fyndade några barnböcker till flickorna på bokrean och spanade efter en ny haklapp till Olivia som ju börjat få lite gröt om kvällarna (angående det – kommer ett inlägg senare ikväll. I need your help again!). En fika fick det också bli och så en timme i det lilla leklandet som finns där. Perfekt storlek för en treåring tycker jag. Ikväll tänkte jag ta tag i packningen inför Brasilienresan. Vi åker först om en vecka visserligen, men dagarna som kommer här framöver kan bli hektiska. Hoppas att ni allihopa har haft en fin helg! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.