Åldersnoja? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Åldersnoja?

Idag fyller jag 29 år. Alltså… VA?! Bara ett år kvar till 30, herregud. Lite åldersnoja har jag nog, men att bli väckt av mina små trollungar med rosa ballonger, tårta och paket gjorde såklart det hela något lättare. Jag har haft en helt fantastisk dag som efter min lilla familjs skönsång och frukost på sängen följdes av en lång och härlig powerwalk i solen all by myself. Utan vagn, barn och man. Faktiskt lite lyxigt. När hände det senast liksom? Sedan kom mina söta päron förbi med färska räkor och presenter. Mysigt! Nu på kvällen fick vi ett besked som gjorde mig sååå glad – en väldig tyngd lättade genast från mina axlar. Berättar mer inom kort! Stora kramar till er så länge <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.