Nu sover vi mycket bättre! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Nu sover vi mycket bättre!

I annonssamarbete med Emma Madrass 

Att vi älskar att samsova i den här familjen är säkert ingen nyhet för er – det kan ju helt klart vara något av det mysigaste som finns. Men sedan lilla O kom till världen i höstas får inte Gabriel längre plats i vår 160-säng, utan stackarn har fått ligga på golvet ända sedan dess. Och det är såklart inte optimalt för all framtid. Så gissa om jag blev glad när vi erbjöds testa en jättemadrass från företaget Emma Madrass. De erbjuder madrasser i alla tänkbara storlekar, men det är den allra största på 200 x 200 cm som vi har fått hem. Äntligen får vi plats att sova alla tillsammans igen! Dessutom sover vi bättre än någonsin – jag, som visserligen gillade vår gamla säng där och då, märker en enormt stor skillnad. I den gamla upplevde jag liksom hur det gropade sig runt min kropp vilket gjorde att barnen hela tiden rullade in mot mig i mitten. X antal gånger per natt fick jag vakna för att lyfta bort den ena efter den andra. Så blir det inte alls i vår nya säng från Emma Madrass – den anpassar och formar sig perfekt efter kroppens konturer och tyngd, liten som stor. För mig som dessutom liggammar under nätterna och därmed hamnar i de allra konstigaste sovpositionerna är det här verkligen guld värt. Det speciella Airgocell®skummet gör dessutom så att madrassen andas och håller sig sval. Bättre sömnkvalité åt alla helt enkelt, det är ju bara sååå viktigt att som småbarnsförälder ta tillvara på varje liten minut – samtidigt som vi behåller mysfaktorn och låter barnen tanka närhet genom att fortsätta sova ihop.

Något som jag tyckte var väldigt smidigt och smart var hur madrassen kom levererad. Nämligen i en “liten box” med måtten 110 x 45 x 45 cm – hur kan det vara möjligt tänkte jag först? Fattas det någon del? Men nej, det är nämligen det här som hela Emma Madrass affärsidé bygger på. Att kunna leverera madrasser i smidiga lådor, perfekta för smala trappuppgångar och trånga hissar. Madrassen låg hårt hoppackad där i och när vi fick av plasten liksom “svällde” den upp till sin normala storlek. Riktigt häftigt! Emma Madrass har fått en hel rad med utmärkelser och jag förstår verkligen varför. Dessutom erbjuder de 100 nätters provsömn hemma och fri retur med full återbetalning om man skulle vara missnöjd, 10 års garanti samt fri frakt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Men shit vad grymt, vilken otroligt häftig idé. Och att den faktiskt går att levererar så liten, alltså hur tjock är den då? Vad nyfiken jag blir. Låter som en bra grej.