Det bästa som kunde hända – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Det bästa som kunde hända

Hej fina ni! Jag skrev ju häromdagen att vi fått ett så himla bra besked och JAAA – idag skrev vi kontrakt på att bo kvar i lägenheten året ut. Det känns helt fantastiskt, typ det bästa som kunde hända. Egentligen skulle vi flytta ut nu på lördag då lägenheten legat ute för försäljning, men ägaren valde att skjuta på det hela och låta oss stanna ett tag till. Så oerhört tacksam för det. Det känns bara så otroligt skönt att få komma hem från Brasilien om två månader och ja, verkligen få komma HEM och inte till något jäkla flyttkaos med tiotusentals flyttkartonger som ska packas upp. Sedan känns det nästan som om jag har vunnit ett par dagar av mitt liv för egentligen hade jag tänkt avsätta hela den här veckan för endast packning, packning och åter packning. Dessutom trivs vi ju så himla bra här i lägenheten och området – att känna sig hemma för första gången på många, många år är något alldeles speciellt. Så ja, det känns verkligen som om en enorm tyngd har lättat från mina axlar och jag är bara SÅ glad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Va underbart! Förstår att det annars är en stor stress :/
  Va fin du är i det lite kortare håret <3
  Ha en fin dag! 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Vi vet ju inte riktigt vad som kommer ske för oss framöver så ett lägenhetsköp i Sverige för oss just nu vore inte det smartaste… Dessutom har ingen av oss fast jobb i Sverige så med tanke på lån blir det ju lite svårt. Sedan när det väl börjar bli dags för oss att slå rot här ”för gott” så är det nog hus som gäller och något större – det här är bara en trea på 77, funkar super nu men snart för litet 🙂