Framme i Brasilien – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Framme i Brasilien

Herregud vad tiden bara rusade iväg förra veckan – trots att det faktiskt kändes lite som om jag fick den som bonus i och med avblåst flytt. Hur som helst kom plötsligt söndagen och det blev dags att hoppa på planet för en två månader lång semester i Brasilien. Och nu är vi här! Vi landade i Rio tidigt igårmorse (lokal tid) och här blir vi kvar i några dagar innan vi åker vidare söderut i landet för bröllop. En av Gabriels bästa vänner gifter sig på lördag i Gramado, helt nytt ställe för mig så det ska bli spännande. Och så själva bröllopet såklart! Vi är best man och bridesmaid så dessutom lite extra speciellt såklart. Flickorna ska vara brudnäbbar och har fått klänningar uppsydda efter sina mått. Haha!Men nu: Rio! Vi har sovit första natten i en kompis lägenhet precis intill det numera ganska öde OS-området, men ska i eftermiddag ta allt vårt pick och pack och förflytta oss till Leblon där vi bodde hösten 2017. Jisses, det känns sååå längesedan – men samtidigt typ som igår. Himla konstigt det där och alltid lite blandade känslor när man kommer tillbaka till en plats eller en stad där man upplevt så mycket. Just nu sover flickorna siesta efter en förmiddag vid poolen – tycker att vi hanterat jetlagen rätt bra so far, vi ligger fyra timmar efter er i Sverige så ni inte blir allt för förvirrade av mina godmorgon och godnatt här i bloggen framöver. Resan hit gick förresten jättebra och Olivia sov sin bästa natt på flera månader ombord på flyget. Haha, kommer enskilda inlägg om såväl flygresan som jetlagen lite senare. Hojta gärna till om det är något annat ni är nyfikna på 🙂 Vi hörs snart igen! Kram så länge <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Va härligt att resan har gått bra och att ni nu får njuta av 2 månader med sol och värme och vara med släkt och vänner❤- njut nu ordentligt och sen när ni kommer tillbaka till Sverige igen då är sommaren här. Många kramar till er ❤❤❤❤