Känna på sand för första gången – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Känna på sand för första gången

Gomorron fina ni från Brasilien! Här är klockan strax sju och hela familjen är uppe. Igår vettesjutton vad som hände, men jetlagen var plötsligt ett minne blott efter bara två nätter – klockan nio var jag tvungen att väcka Gabriel och Isabella (jag och Olivia hade varit vakna sedan halv sex)… Idag blev det dock en tidig morgon igen. Det har varit lite för varmt för de små (och oss vuxna) mitt på dagen så då har vi mest hållit oss inne. Gabriel har åkt runt på diverse jobbmöten i stan och jag har hängt med tjejerna inomhus. Ena dagen passade jag på att gå igenom alla saker vi lämnat kvar hos en vän här sedan flytten till Sverige förra vintern – jag hade noll koll på vad som fanns kvar, men hittade bland annat typ en halv garderob med kläder till mig själv som jag nästan glömt bort att jag ägde. Leksaker och böcker till barnen samt lite prylar till hemmet. Skönt att få lite ordning på saker och ting, de där bortglömda väskorna i Rio har faktiskt stressat mig en aning… Haha! Igår träffade vi en annan svensk mamma och hennes två barn som vi lärde känna när vi bodde här. Vi tog en mysig fika och sedan blev det lite bus på en lekplats. Nu är det dags för dem att flytta hem till Sverige igen efter två år här, så vi ses förhoppningsvis redan till sommaren igen. På sena eftermiddagen kom Gabriel och mötte upp oss – då hade det mulnat på så efter lite mat och mangojuice i magarna fick det bli en sväng till stranden. Perfekt för barnen när det var lite svalare och Olivia fick känna på sand för första gången. Det var VÄLDIGT spännande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    Första gången jag kikar in här! Fick en väldigt god känsla❤️
    Åhh så underbart med sand mellan tårna. Vi bodde utomlands i tre år och hade då sandstranden som vårt eftermiddagshäng typ jämt!!! Vi har saknat det jätte mycket (även om jag inte saknar all sand man drog med hem, hihi!!). När vi några månader efter hemkomst till Sverige tog emot ett lass sand hemma för något trädgårdsarbete och det blev lite spill på parkeringen sprang minstingen dit barfota och jublade “ååååh mamma så härligt med sand mellan tårna”
    Hoppas ni får härliga dagar i Brasilien!!!

    https://gravid.heretolove.se