Våren är på ingång – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Våren är på ingång

I annonssamarbete med Ellos

 Våren är på ingång i Sverige har jag förstått och jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte är lite avis ändå. Brasilienvärme i all ära, men det är ju något alldeles speciellt med den svenska våren. Att få se allt vakna till liv och blomma ut på nytt. Och luften som är alldeles full av förväntan. Och så vårmodet såklart! Ellos har just nu fått in massor med härliga vårnyheter och nedan har jag plockat ihop mina åtta favoriter. Den här gången har jag bland annat valt att lägga fokus på snygga toppar då jag tycker att det är något av det viktigaste i en garderob. Med rätt basics kan man komma hur långt som helst och variera i all oändlighet. Jag föredrar enkla överdelar, men gärna med någon liten detalj som ändå gör plagget i sig extra speciellt. Svart och vitt är givna färger, men på sistone har jag fått en liten hang-up på roströda nyanser. Så snyggt ihop med ett par lite ljusare jeans och vita sneakers. Klänningen längst upp till vänster tyckte jag bara var så himla söt – jättefin att bära ovanpå ett par byxor nu i vår eller bara som den är till sommaren. Med min unika kod 395415 får ni 20 procent rabatt på Ellos mode (endast ordinarie priser och Ellos kollektioner) under hela april månad. Klicka HÄR för att komma till Ellos – och glöm inte att använda min rabattkod. 

Mönstrad klänning / Topp med spets / Roströd topp / Svart linne / Vitt linne / Topp med puffärm / Svart klänning / Rosa blus.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons