Familjefotografering – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Familjefotografering

Ny header som ni kanske ser. Var väl på tiden även om jag älskade den gamla bilden. Olivia har ju funnits här på utsidan i snart sju månader så självklart borde hon också få vara med. Även den här är tagen av bästa Erikka på Pink Stripe Photography. Hon har fotat oss med jämna mellanrum sedan Isabella bara var några månader gammal och vi blir alltid lika nöjda. Hon är SÅ talangfull och kreativ, dessutom världens gulligaste person. Jag var i hennes mysiga studio i Bollebygd med tjejerna dagen innan vi reste till Brasilien och i helgen fick ni ju se en liten smygkik. Idag fick jag alla bilder skickade till mig så ikväll har jag valt ut några av mina absoluta favoriter. Resten får ni med säkerhet se framöver 🙂 Vilken är er älsklingsbild? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Så jätte fina bilder! Mysiga och kärleksfulla❤️ Alla är fina men den med er tre när bara mini tittar in i kameran är min favvo, så i nuet , så levande😍
  Vi är såå dåliga på att ta ”riktiga” foton…desto bättre på mobilbilder som vi har tusentals🤪

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh vad kul att du också tycker att de blev fina – jag älskar dem allihop. Jaa, det blir ju lätt så… Så glad att vi ändå tagit oss tiden, nu ska jag bara se till att göra något roligt av dem också. Får nog bli några förstoringar som ska upp på väggarna och så kanske en fotobok eller så? Kram! <3

Annons