Glimten i ögat – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Glimten i ögat

Jag fick en kommentar här på bloggen häromdagen (jag läser varenda en ska ni veta, ligger bara lite efter med svarandet – men det kommer) om att Isabella verkar ha glimten i ögat och så en fråga om hon alltid är lika glad. Well, ingen dag tillsammans med min ljuvliga lilla treåring är den andra lik. Mestadels av tiden är hon faktiskt strålande glad och som ett riktigt litet solsken här hemma, men hon har ett humör som heter duga och det svänger snabbt. Det går mycket upp och ner – och hela världen rasar ofta samman flera gånger varje dag. Som till exempel när det var lite lök på pizzan idag. Isabella är envis som en åsna, kan bli arg som ett litet bi och tjurig som jag vet inte vad… Men för det allra mesta är hon den mest kärleksfulla lilla person jag någonsin stött på, så full med bus och skratt – nästan alltid med glimten i ögat. Hon älskar att skoja med oss och vet precis hur hon ska få oss att skratta. Och världens världens världens bästa storasyster. Så stolt över denna lilla stjärna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Åh tack för att du skriver om detta. Det var jag som skrev kommentaren :-). Hon verkar vara en riktigt personlighet minsann (även om det ibland kan vara jobbet när humöret svänger, tro mig jag vet :-)) och du lyckas verkligen fånga den så bra på bild.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Vad skoj att det uppskattades! Jaa haha, jag kan bara instämma. Tack snälla för din gulliga kommentar!

Annons