Vet inte vad som har hänt? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vet inte vad som har hänt?

Hallå fina ni! Lördag i Brasilien – jag vet inte riktigt vad för otroligt som har hänt, men barnen har skämt bort mig med sovmorgon till nio eller till och med ännu längre varje dag den här veckan (Gabriel stiger upp tidigare för jobb). SÅ skönt och jag bara njuter! Men idag var vi uppe lite tidigare då kusinen Pedro, elva år, hade futsalmatch. Självklart var vi allihopa på plats för att heja. Inte minst med tanke på motståndarlaget – hans kära morbror med sina gamla (!) lagkompisar. Gabriel är fortfarande en stor profil i klubben och nästan varje gång han kommer hem anordnas lite olika matcher och dylikt som han snällt får ställa upp på. Fast han tycker nog själv att det är ganska kul…Igår hängde jag med barnen på stranden en stund. Det var lite disigt och svalare så det passade bra, men imorgon ska vi få 30 grader igen. Gabriels mamma berättade för mig att de äntligen har börjat rena vattnet häromkring och lagom tills nästa år ska det tydligen vara okej att bada. Vilket uppryck för stan! Jag längtar i alla fall. Har nästan aldrig sett någon ta sig ett dopp här tidigare, och ändå är stranden alltid fullproppad med folk mitt i sommaren. Får de inte värmeslag?Igårkväll blev det fredagsmys och sushi hemma hos Gabriels syster. De bor i huset här alldeles intill så det blir mycket spring fram och tillbaka. Mysigt! Imorgon ska vi fira farfar som fyller 70. Sjävklart blir det churrasco 🙂 Ha en fortsatt härlig helg nu! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons