Nina Malmström

7 månader gammal

Igår blev lilla O hela 7 månader. Jag kan bara inte fatta att hon snart har funnits hos oss lika länge som jag gick omkring och var gravid. Det har verkligen gått helt vansinnigt fort samtidigt som hon känns så självklar i vårt liv. Lilla älskade Olivia, alltid lika glad och go – en riktig liten glädjespridare som man bara vill äta upp. Så nöjd och tillfreds med livet nästan jämt. Mitt hjärta svämmar över av kärlek till denna lilla person som får varenda människa hon möter att spricka ut i ett stort leende. Ibland får jag nästan som en chock när jag ser henne på avstånd, i någon annans famn – för hur har min lilla skruttiga fågelunge hunnit bli SÅ DÄR stor?! Samtidigt som jag ser så mycket fram emot att få följa varenda litet steg i hennes utveckling vill jag bara stoppa tiden här och nu. Det här är en alldeles ljuvlig ålder och jag försöker njuta allt jag kan. Tack tack tack min underbara lilla docka för att jag får vara DIN mamma. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.