Grattis farfar! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Grattis farfar!

Idag har vi firat farfar Patricio, eller vovô som man säger på portugisiska, för imorgon fyller han sjuttio år. Familj och vänner samlades för churrasco och tårta – det blev jättelyckat och födelsedagsbarnet verkade nöjd. Flickorna matchade i fina krispiga klänningar från H&M som var nya för dagen. Jag hade också på mig en klänning som jag inte hunnit använda förrän nu, en gul som även den kommer från H&M och som jag bara älskade att bära. Så himla sval och skön, jag kände mig jättefin och riktigt bekväm. Numera tycker jag inte alls om att klä upp mig lika mycket som förr, ofta blir det alldeles för stelt och jag trivs faktiskt bäst i typ jeans och t-shirt. Men det här blev en fullträff. Dock super-amnings-ovänlig så jag fick sätta mig på toaletten med stackars hungriga lilla O för jag var tvungen att i princip klä av mig naken för att hon skulle komma åt. Haha! Lite orutinerat av mig kanske, men börjar tröttna på alla plagg som funkar i och med amningen. Jag har liksom hunnit använda alla kläder typ tusen gånger om under de senaste sju månaderna… Efter kalaset åkte vi i alla fall hem till några vänner till min svägerska och hennes man för ännu mer grill och söndagshäng, men det får jag berätta mer om imorgon för nu måste jag SOVA. God natt! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons