Dags för namngivning – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Dags för namngivning

Helgen innan midsommar ska vi ha namngivning för Olivia. Jag har bokat Folkets Hus i Folkets Park på ön där vi har sommarstuga. Jag hoppas verkligen på fint väder så att vi kan vara utomhus på den tillhörande dansbanan. Vi blir runt 40-50 vuxna och så ett litet gäng med barn. Jag har fått dille på vitt och ljusgult så det får bli namngivningens färgtema. Så somrigt och fint tycker jag! Just nu är jag på jakt efter två söta klänningar till flickorna i vitt. En ljusgul rosett att ha i håret hittade jag till Isabella häromdagen – Olivia ska nog få ha på sig en söt liten solhatt. Vi kommer bjuda på tårta (troligtvis jordgubbstårta med tanke på årstiden), kaffe och bubbel, men längre än så har jag inte riktigt kommit i planeringen. Tiden bara rusar ju iväg och igår kom jag på att det visst bara är två månader kvar. Kanske dags att börja planera lite mer. Har ni kanske några roliga namngivnings-/doptips? Ni får gärna ge förslag på musik att spela – jag kom på en låt som jag så hemskt gärna ville ha med för ett par veckor sedan, men nu kan jag bara inte komma ihåg vilken det var… Så länge kommer lite bilder från Isabellas namngivning som vi slog ihop med ettårskalaset. Alla bilder är tagna av Erikka på Pink Stripe Photography. Oj vad längesedan det känns…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.