Vardag i Brasilien & första manikyren – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vardag i Brasilien & första manikyren

Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er. Här i Brasilien rullar dagarna på – vi befinner oss ju sedan två veckor tillbaka hemma hos Gabriels familj så kanske mer vardag än semester för tillfället. De flesta dagar ser väl mer eller mindre likadana ut. G är i startgropen med sitt företag så han är borta en hel del och familjen är ju såklart rätt upptagna med sitt – skola, jobb och sådär. Så jag hänger här hemma med barnen och deras farföräldrar för det mesta. Vi tar en promenad till stranden på förmiddagen och leker, sedan lunch, vila och så lek igen. Det är ju inte direkt så att man sitter sysslolös med en bebis och en treåring och det är såklart verkligen supermysigt att vara här, men man blir lite knäpp av att vara hemma dagarna i ända. Speciellt när det inte är i ens egna hem. Haha! Jag känner att jag blir lite kli-ig i kroppen och tålamodet tryter en aning. Lite synd att jag inte har en egen bil för då hade jag ju kunnat hitta på lite mer, men men… Imorgon ska nog jag och barnen i alla fall iväg med en kompis som jag inte träffat sedan sist vi var här, det vill säga ett och ett halvt år sen. Herregud vad tiden går… Sedan kommer vi resa runt i landet nästan hela maj så det gäller ju att ta vara på sista tiden. Och till helgen blir det brasilianskt påskfirande. Spännande! Isabella vill gärna ta kort med min telefon och det får hon gärna, bara det att den åkte i marken och gick sönder lite sekunden efter hon tog den här bilden. Det blev som tur var bara en liten spricka längst ut på kanten – bör jag lämna in den på lagning ändå? 

Igår var vi förresten faktiskt inte hemma hela dagen. På eftermiddagen åkte jag med barnen till Gabriels systers jobb. Hon har en skönhetssalong sedan ett par år tillbaka och nu var det äntligen dags för mig att få fina naglar. Så härligt med både manikyr och pedikyr. Lyx för en småbarnsmorsa! Lilla Bella ville såklart också få sina naglar målade, regnbågsfärger stod högst på önskelistan. Vilken dröm för en treåring! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons