Hör och häpna! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hör och häpna!

Hör och häpna! En liten påskkärring mellanlandade här i Brasilien innan hon flög vidare till Blåkulla…Hoppas att ni alla har haft en superfin skärtorsdag. Åh jag älskar verkligen påsken, tycker att det är en så himla mysig högtid så måste erkänna att jag är lite ledsen över att “missa” den i år. Har förstått att ni har riktigt kanonväder i princip hela Sverige – men visst är det nästan alltid fint under påskhelgen? Lite lustigt ändå! Fast jag minns ett år som det snöade, men vi envisades med att grilla ändå… Imorgon är det långfredag, vilket ju inte betyder så mycket mer än att man är ledig för många av oss svenskar, men här är det fortfarande en väldigt speciell dag. Allt är stängt så vi var ute i sista sekund nu på kvällen och gjorde lite ärenden åt påskharen. Isabella får en sagobok med bland annat Lejonkungen som hon har blivit helt tokig i och en mjukiskanin som hon önskat sig sedan första gången vi var i stadens shoppingcenter (Olivia också fast i mindre format) – vi har bett familjen att inte ge några större mängder sötsaker, men lite choklad blir det nog ändå för kusinerna kommer ju få… Svårt att undvika helt i situationer som dessa när andra barn är med, även om hon egentligen hade blivit lika glad över russin, nötter eller någon god frukt. Hur gör ni andra vars barn inte börjat äta godis ännu vid sådana här tillfällen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom
      ninamalmstrom

      Åh sådana har vi faktiskt aldrig provat – ska spana in dem. Hon har faktiskt inte varit särskilt intresserad alls av godis ännu (fika och glass är dock en annan femma), men det kommer väl… Hoppas ni hade en mysig påsk!

Annons