Påskharen kommer inte imorgon – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Påskharen kommer inte imorgon

Långfredag idag! Min svägerskas man (blir det min svåger eller?) lyckades faktiskt få tag på färsk lax så det var jag som stod för matlagningen dagen i ära. Det var en rejäl firre så vi delade den på två och skjutsade in ena biten i ugnen med endast kryddor, citron och vitt vin på samt den andra med ett täcke av pesto- och cremé fraiche. Fick mycket väl godkänt av allihopa så det var ju skoj. Vi lagar ofta fisk i ugn hemma, så himla smidigt när maten mer eller mindre tillagas av sig själv tycker jag. Speciellt med småbarn.Isabella och Pedro fixade dagens juice – passionsfrukt.

Nu är jag helt sjukt trött så ska faktiskt joina mina två små som sussar sött här bredvid. Vi hade en rätt tuff natt igår – Isabella vaknade och storgrät på grund av växtvärk och Olivia kunde inte riktigt heller komma till ro. Imorgon blir det grillning med ett stort gäng kompisar till Gabriel på dagen så då hoppas jag på att vara lite piggare, tydligen firar man själva påsken först på söndag här. Då kommer påskharen också, o Coelinho da Páscoa som i Brasilien inte är någon hare utan en liten kanin. Jag berättade för Isabella att han kommer till mormor, morfar och kusin-Stina redan imorgon, men sedan tar det ju hela natten för honom att flyga hit. Hihi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons