Glad Påsk från Brasilien! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Glad Påsk från Brasilien!

Hoppas att ni allihopa har haft en supermysig påsk – njutit av solsken, trevligt sällskap och såklart ätit massa gott. Jag har käkat så mycket choklad att jag snart spricker, och alla som känner mig väl vet ju att jag då är mer än nöjd. Allt i sin ordning med andra ord, precis som det ska vara. Vi har haft en jättefin helg här i Brasilien, igår på dagen hängde vi vid lekplatsen på stranden tillsammans med massa vänner och deras barn – på kvällen möttes vi upp igen för grillning hemma hos några kompisar som vi nästan bor grabbar med. Man är för det mesta rätt bilbunden här så det var himla skönt att bara kunna promenera dit och hem. Båda barnen somnade dessutom i dubbelvagnen ute i trädgården klockan nio så vi fick i princip hela kvällen för “oss själva”. Mysigt att kunna ta några glas vin och faktiskt få umgås lite med andra vuxna i lugn och ro. Vi kom hem halv två i natt – så ja, idag har man varit aningens trött…Så fort vi vaknade imorse var det dags att ge sig ut i trädgården för att leta ägg tillsammans med kusinerna. Eller påskkorgar som de brukar ge här och fylla med godsaker. “Vilken tur att påskharen hittade hit ända från Sverige”, sa Isabella och kramade om kaninen som han hade gömt uppe i ett träd. Av farmor och farfar fick hon en korg fylld med hennes favoriter: nötter, oliver, druvor och russin – och så lite choklad som hon nöjt smaskat i sig under dagen. Hela ansiktet och händerna var alldeles kladdiga… “Mamma, det gör inget. Det blir så när man äter choklad”. Haha! Snuttan! Och så fick hon äntligen en Spiderman-dräkt. Wow! Vi hade köpt presentkort på ett studsmatteland i påskpresent till alla kusinerna. Det blev uppskattat! Sedan har vi ätit en sen påsklunch ihop med hela tjocka släkten. Grillat såklart! När vi kommer hem till Sverige igen blir det fisk och vegetariskt en månad i sträck tror jag minsann. Önskar er en fin fortsättning på påsken – för de flesta av er är väl lediga imorgon också? Här är det tydligen en helt vanlig dag. Kram och god natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Åhh va härligt ni har haft de- mysigt för er att träffa Gabriels släkt och era gemensamma vänner. Påsken är rätt mysig❤.
  Vi har oxå njutit utav släkten denna helgen- älskar lediga stunder tillsammans . Kram till er ❤❤❤☀️☀️☀️

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jaa, vi har det faktiskt himla bra här. Vad härligt att ni haft en mysig påsk tillsammans med allihopa också. MASSA STORA KRAMAR TILL DIG <3