En riktig liten trollunge – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

En riktig liten trollunge

Häromveckan fick ni ju se några bilder från vår familjefotografering hos Erikka på Pink Stripe Photography. Ikväll tänkte jag att ni skulle få se ett gäng till, på lilla O. Alltså jag är så kär i de här bilderna, Olivia ser verkligen ut som en riktig liten trollunge. Älskar hur Erikka har styleat – hon är så otroligt duktig på det hon gör och all underbar rekvisita man hittar i hennes studio är som tagen ur sagornas förtrollade värld. Alldeles magisk! Bästa bästa Erikka! Är ni på jakt efter en grym barnfotograf i närheten av Göteborg kan jag varmt rekommendera henne. Jag längtar ihjäl mig tills vi kommer hem till Sverige och jag får sätta igång att tapetsera väggarna med alla ljuvliga bilder. Snacka om minnen för livet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.