Hon kraschlandade & blod överallt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hon kraschlandade & blod överallt

Hej bästa ni! Det har varit tyst härinne den här veckan – full rulle här i Brasilien. Sista dagarna hos släkten i söder, imorgonbitti reser vi norrut för sol och bad. Vi ska bo mitt på stranden på det lilla hotell Gabriel driver ihop med några andra killar. Jag har aldrig varit där tidigare så det ska bli riktigt spännande. Längtar till havet!

De senaste dagarna har varit lite tumulta här i Brasilien. Förutom att de har bjudit på en hel del regn, en oplanerad tur och retur till Rio för Gabriel, bebismys med en tredagars gammal ny liten kompis, en kraftig migränattack och en himla rolig kusin-fotografering som gjorde oss mammor väldigt fulla i skratt så kraschlandade även Isabella i måndags och skrapade upp hela knäna rejält. Blod precis överallt och hon har varit rätt tagen ända sedan dess. Stackarn verkar ha haft riktigt ont, men framför allt har hon varit alldeles livrädd för att sträcka ut benen så det var först igår, efter nästan TRE hela dagar av stillasittande, som hon faktiskt vågade stödja på dem igen. Väldigt skönt för min rygg att få “vila lite” – det räcker gott och väl med att bära runt på en snart nio kilos klump dagarna i ända. Haha! Också ganska skönt för mitt tålamod då jag har fått agera “slagpåse” åt en riktigt frustrerad treåring från morgon till kväll. Isabella har varit arg som ett ilsket litet bi de här dagarna och jag är såklart den som fått ta det mesta. Många djupa andetag och räkna till tre för min del, men det är ju också helt förståeligt. Det här är nog första gången som hon slagit sig rejält (åtminstone som hon minns – var en liten olycksfågel under vår tid i Rio vilket innebar tre besök på akuten under loppet av två månader, men det är en annan historia…) och såklart var hon både skärrad och rädd på grund av det. Tänk sedan att vara tre år och bara kunna sitta still och kolla på när kusinerna springer omkring och spelar fotboll och har kul i flera dagar. Gissa om det var mycket skutt, hopp och lek som behövde komma ut ur den lilla kroppen igår. Hon studsade runt som en liten boll hela dagen. Mammas stora lilla hjärta! Äntligen är glittret tillbaka i ögonen igen. Och knäna på god väg att läka, häftigt ändå vilket grymt läkkött de små har.Olivia med flickornas faster Carolina.På vår gata hemma i Brasilien.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons