Semester i Brasilien – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Semester i Brasilien

Igårkväll kom vi äntligen fram till Maracaípe, Porto de Galinhas, där det lilla hotellet eller pousadan som man säger här i Brasilien ligger. Det tog oss nästan 12 timmar från dörr till dörr så idag har vi varit rätt möra efter resan hela bunten. Dessutom fick jag migrän i typ samma sekund vi steg på sista flyget i São Paulo och sedan blev Isabella typiskt nog åksjuk under bilturen från flygplatsen i Recife. Vad är oddsen?! Stackarn, hon har inte spytt i bilen på snart ett år så hoppades faktiskt på att det kanske hade vuxit bort – men tydligen inte. Jaja, ni är vi äntligen här i alla fall. Det var såklart tråkigt att lämna familjen i Pelotas efter att ha varit där i en hel månad, men oj som jag har längtat efter lite “semester från semestern”. Nu ska vi bara njuta av ett par riktigt lata och härliga dagar med mycket sol och bad. Första doppet för Olivia idag – hon såg ut att trivas som fisken i vattnet av ansiktsuttrycken att döma. Isabella har även hon badat – hela dagen, så himla kul. Och ätit massa glass. 30 grader idag så man måste ju svalka av sig på ett eller annat sätt. Jag har satsat på kokosnötter. Mums! Det har dock blåst en del idag så vi har mest hållit oss häruppe vid poolområdet, men imorgon blir det nog lite strandhäng. Jag ska i alla fall försöka komma iväg på en promenad längs stranden. Hur härligt?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara

  Usch det var var ingen höjdarresa! Det är verkligen jobbigt med migrän och att sitta på ett flygplan med det känns lite som en mardröm…
  Stackars liten med åksjuka. Endast min minsting som haft det då och då, varav en gång var i taxin mot flygplatsen i Malta när vi skulle på en långweekend till Valencia. Taxiresorna där kunde göra vem som helst åksjuk och lillan började klaga strax innan vi var framme. När taxin parkerar kommer det och jag försöker fånga i händerna….iiiuhh!
  Det blev till att ta från packningen och byta om på oss båda på toaletten innan vi checkade in. Dagen efter blev hon magsjuk så det var väl en kombination…

  Nu ser ni i alla fall ut att ha det riktigt skönt! Våren försvann i Sverige så jag längtar mig till ständer och sol jag med…lite avis måste jag säga! Ha en härlig semester från semestern 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja det var en riktigt jobbig resa faktiskt, men men – nu har vi den avklarad skönt nog. Nej fy sjutton, vilka historia. Stackare!! Tack och kram!

 2. Sofia

  Bra kämpat! Hoppas ni får en riktigt skön semester nu.

  Kan du visa lite mer av pasadan? Har för mig du sa tidigare att din man driver det med sina kompisar – kan du berätta mer om det? Drömmer nämligen själv om att driva ett litet hotell någon gång i framtiden.

 3. Mia

  Så härligt det låter! Min erfarenhet av två åksjuka barn är att oddsen för åksjuka ökar med typ 1000 procent om barnen är utmattade och/eller börjar resan på tom mage. Hoppas ni får sköna dagar vid stranden och poolen!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla du! Jaa, trötthet spelar nog in en hel del på åksjukan. Så hemskt att må illa, stackars små. Kram!