Härlig dag på stranden – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Härlig dag på stranden

Vi fortsätter att njuta av paradiset här uppe i norra Brasilien. Det har varit rätt disigt de senaste två dagarna och idag har det till och med regnat lite grand, men faktiskt bara skönt tycker jag. Det är närmare 30 grader i luften och då är varje liten typ av svalka välkommen – dessutom behöver man inte oroa sig riktigt lika mycket för solsting och brända näsor som om det hade varit gassande sol. Perfekt för barnen också som inte bryr sig det minsta om moln på himlen utan badar och plaskar utan dess like oavsett. Just nu sover båda två middag – hör och häpna – så då passar jag på att uppdatera lite snabbt härinne. Full rulle annars trots semestermiljö, Gabriel fortsätter jobba på med sina olika projekt på distans härifrån så jag är ganska upptagen med att underhålla flickorna under tiden. Isabella hittade en jämngammal pojke att busa med på stranden idag vilket var himla kul, man märker tydligt att hon längtar efter kompisar – att leka med mamma är fortfarande jätteroligt, men inte lika mycket när leken stundtals måste anpassas efter en lillasyster på höften… Hoppas det kommer några barn hit till det lilla hotellet nu i helgen.

Gabriel driver som jag nämnt tidigare pousadan ihop med tre andra killar varav en av dem bor här för det mesta och därav har huvudansvaret för att allt ska fungera. Igår åkte han dock bort i två dagar då det normalt är rätt dött här under veckorna vid den här tiden på året – tror ni inte att det då kommer en rätt stor grupp argentinare och vill checka in? Jättejättejättekul såklart, men lite svettigt för G som bara varit här en gång tidigare och inte riiiktigt har stenkoll på läget om man säger så. Haha! Som tur är finns det även en liten personalstyrka på plats, men ändå. Blev helt klart aningen mer jobb än han räknat med, men superroligt förstås. Jag önskar att jag kunde vara lite mer delaktig för allt det här med hotellet, som öppnade för bara två månader sedan, är ju bara SÅ spännande, men jag hinner som sagt inte då mycket mer än att springa efter barnen. Haha! En av er läsare bad om att få se mer härifrån – sjävklart ska jag fixa det. Inlägg kommer! Men nu: MAT! Vitlöksstekta räkor igen, mums.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.