Olivias första ord – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Olivias första ord

I söndags kom det äntligen. Olivias allra första ord. Gissa vad? “MAMMA” förstås. Klart och tydligt och mitt hjärta slog volter av lycka. Alltså finns det något gulligare?! Isabella var aningen tidigare om jag inte minns fel, men hon var också betydligt mer gaggig i sitt bebisjollrande. Mycket “mamamama”, “dadadada” och “bapapapa” typ från start. Haha! Olivia har snarare utforskat sin röst i form av små tjut, höga skrik och illvrål. Det roliga var att Gabriel just i samma stund höll på att drilla henne i att säga “pappa”, men fick istället ett “mamma” till svars. That’s my girl! Igår kom dock ett “bappa” också… Liten blir stor, det går verkligen fort. Vår lilla plutta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Åhh va mysigt,de är väldigt.speciellt att få höra just ordet mamma för första gången❤❤- fin liten Olivia❤

Annons