Nina Malmström

Andra natten utan napp

Andra natten utan napp har passerat och jag är helt mållös. Nattningen igårkväll gick SÅ bra! Isabella var helt slut efter att ha varit igång hela dagen, speciellt med en riktigt kämpig natt i bagaget och så en rätt tidig morgon på det, vilket säkert gjorde sitt. För vi hann nog inte lyssna i ens tjugo minuter på ljudboken hon hade önskat innan hon slocknade. En enda gång sa hon ”mamma, jag vill ha min napp” – men sedan var det inget mer med det. Ingen gråt, inte en endaste liten tår. Hon hade ett gosedjur under varsin arm och jag låg tätt intill hela tiden och strök henne över håret. Och natten sedan då? Tro det eller ej, men Isabella vaknade inte EN ENDA gång. Helt fantastiskt! Wow! Jag är så himla lättad, glad, stolt, överraskad och samtidigt lite, lite sorgsen över att min lilla tjej tagit ännu ett stort steg bort från småbarnstiden – ja, så mycket känslor det här skulle framkalla va! Bästa Bella!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.