Snacka om närodlat – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Snacka om närodlat

Bara en och en halv vecka kvar här i Brasilien nu och är det något som jag verkligen ska passa på att göra så är det att dricka kokosvatten. Minst en kokosnöt om dagen. Det är ju bara så himla gott! Och dessutom väldigt nyttigt också (läs gärna mitt tidigare inlägg med 5 skäl till att dricka kokosvatten). Isabella älskar det även hon – ett himla bra sätt att få i barnen lite extra vätska i värmen. På vårt hotell kan man förresten verkligen snacka om närodlat – kolla bara bilderna nedan. Hur galet?! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons