Öppna eget hotell! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Öppna eget hotell!

Hej fina ni! Innan vi kom hit till Rio spenderade vi som sagt tio dagar uppe i norr på det lilla hotell som Gabriel driver ihop med tre andra killar. Jag har fått önskemål från er och från nära och kära att visa mer därifrån så ikväll tänkte jag köra en riktig bildbomb. Hotellet, eller pousadan som den här typen av mindre enklare hotell kallas i Brasilien, ligger beläget i Maracaípe i Porto de Galinhas en bit söder om Recife och det var första besöket för min del. Det öppnade nu i mars och ligger, precis som namnet  “Un Paso del Mar” avslöjar, precis på stranden. I dagsläget finns det åtta dubbelrum samt en liten restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Alltså detta ställe! Wow! Gabriel (och jag) har alltid drömt om att öppna något liknande så när han fick förfrågan om att hoppa på det här projektet sa jag med en gång: “Kör bara kör”. Och nu när jag äntligen fick komma dit blev jag verkligen så himla positivt överraskad! Än så länge är det ju väldigt nytt och det finns absolut saker att göra för att få stället ännu bättre, Det märks att det är fyra grabbar som ligger bakom det hela (jag hade väl till exempel valt lite andra färger, hehe), men allt var faktiskt väldigt mycket över förväntan. Läget är helt fantastiskt, allt känns otroligt fräscht och själva stämningen samt atmosfären är alldeles oslagbar. Jag ÄLSKADE det! Hotellet har dessutom fått superfina betyg och recensioner av alla gäster vilket ju såklart både är jätteviktigt och jätteroligt. Det ska verkligen bli så himla spännande att få följa med på hela den här resan. Längtar redan tills nästa gång vi ska tillbaka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Tack för detta inlägg, så kul! Verkar vara ett superläge. Håller med dig att jag kanske också valt andra färger, å andra sidan tror jag de funkar just i Brasilien. Gillar dock inte de vita plastmöblerna. Byt ut dem och det skulle ge ett helt annat intryck.