Home sweet home – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Home sweet home

Hej bästa ni! Oj oj oj, våra första dagar här i Sverige har bara rusat iväg. Men allt har gått bra! Vi är hemma! Och det känns verkligen SÅÅÅ skönt. Som ni förstår har det varit full rulle ända sedan vi kom hem i onsdagskväll, vet inte riktigt vart jag ska börja… Det har varit en försenad babyshower, köpt ny soffa, möblerat om typ hela lägenheten, packat upp, tvättat alla kläder, lägga in i garderober, försöka organisera någorlunda här hemma, hängt med familjen och försöka handskas med jäääättejetlaggade barn (och föräldrar) på allra bästa sätt. Haha! Nu börjar vi dock komma lite bättre i ordning och imorgon ska Isabella till dagmammorna för första gången på typ en evighet. Hon verkar riktigt förväntansfull så det känns jättekul. Jag ska försöka plocka in alla mina högar med kläder i garderoben (barnens är äntligen klara!) under tiden som hon är iväg, samt slänga massor med återvinning och storhandla för kylskåpet + skafferiet ekar tomma. Mina snälla föräldrar hade handlat hem lite frukostmat till oss, men annars har det blivit en del äta ute för det har varit ett sådant kaos här i lägenheten. Fram tills bara några dagar innan vi reste till Brasilien trodde vi ju att vi skulle vara tvungna att flytta ut på grund av försäljning, men nu blir vi som sagt kvar året ut och det känns så himla, himla bra. Nu har vi dessutom massa kul och spännande som väntar de kommande veckorna innan vi i slutet av månaden åker till Barcelona då Gabriel ska gå en utbildning där. Men tills dess ska jag bara njuta av att vara hemma, underbart. STOR KRAM TILL ER SÅ LÄNGE!Jag och mina älsklingar en av de sista dagarna i Rio. SOM vi älskar denna stad, men SOM vi längtade hem där på slutet. Jag brukar alltid tycka att tiden går alldeles för fort när man är utomlands, men de här två månaderna kändes nästan som ett halvår. Knepigt ändå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons