Att få dela mammalivet – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Att få dela mammalivet

Jag har precis varit på en försenad 8månaderskontroll på BVC med Olivia. Allt såg så bra ut, men nu börjar vår lilla knubbis plana ut. Hon har inte riktigt vuxit lika mycket som förut under de senaste två och en halv månaderna, fast det är ju helt normalt. Jag älskar verkligen vårt BVC – vi har världens gulligaste barnsjuksköterska som alltid ger så himla bra svar och gör att man känner sig supertrygg som förälder. Väldigt viktigt det där!

Igår hade vi en jättemysig dag. Jag och lilla O åkte in till Göteborg för att träffa en av mina absolut äldsta vänner och hennes son. Sara och jag bodde grannar som små och har följt varandra ända sedan dagis. Vi har gått igenom så himla många av livets steg tillsammans och att nu också få uppleva mammalivet tillsammans känns bara helt fantastiskt. Jag är så otroligt glad över att få dela det största i livet ihop med en av mina bästa kompisar. Lille Carl blir tre månader om en vecka och är verkligen världens gosigaste. Gulleplutt! Olivia tyckte att det var väldigt spännande att kika ner på honom i vagnen. Vi promenerade i Slottsskogen och käkade lunch i solen under tiden som bebbarna slumrade (till och från åtminstone) i vagnen. Riktig sommarvärme där ett tag! Underbar dag som gav mig massa ny härlig energi efter att packat upp, tvättat, vikt kläder och organiserat typ 24/7 sedan vi kom hem från Brasilien. Därefter hängde jag en stund hemma hos mina gulliga föräldrar, mamma hade bakat en riktigt smarrig rabarberpaj – jag som tänkt äta lite nyttigare nu ett tag, det gick ju bra. Haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons