Första kvällen i soffan – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Första kvällen i soffan

Hej fina ni! Första kvällen i soffan sedan vi kom hem från Brasilien, tror jag. SÅ SKÖNT! Vi köpte en ny soffa häromveckan och den är enorm om man jämför med den vi hade innan. Hela familjen och fler därtill får plats. Så härligt! Vi skulle egentligen ha åkt upp till sommarstället nu idag då vi ska ha namngivning för Olivia där i helgen, men så bestämde vi att vi lika gärna kunde köra upp imorgon. Faktiskt alldeles underbart med lite extra tid här hemma. På måndag åker Gabriel dessutom till Barcelona för att gå en femveckor lång utbildning, så ja – lite lugn och ro tillsammans på hemmaplan innan dess skadar väl inte direkt så att säga. Dagarna har gått i ett sedan vi kom hem från vår Brasilienresa och kvällarna har försvunnit ännu fortare. Olivia kom snabbt in i svensk tid igen, men Isabella är nog fortfarande lite jetlagged och kommer i säng alldeles för sent. Man är ju van att åtminstone ha en liten stund för sig själv när barnen har somnat, men så har alltså inte riktigt varit fallet. Vi verkar åtminstone ha läget under kontroll inför lördagens namngivning – det mesta är klart, alla dekorationer, all mat och allt bubbel är inhandlat. Dessutom verkar det som om vi faktiskt kommer ha riktigt tur med vädret, hoppas hoppas. Jag längtar verkligen tills på lördag! Tror att det kommer bli en supermysig dag 🙂Barnen älskar nya soffan minst lika mycket som jag. Perfekt för Olivia att dra sig upp och här står hon och hänger mest hela tiden. Idag lyckades hon stappla sig till fots hela vägen från ena sidan till den andra med bara soffkanten som stöd. Det går snabbt nu! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.