Vår midsommarafton – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vår midsommarafton

Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin midsommarafton – än är den ju såklart inte slut och många är nog bara halvvägs in i partajandet so far. Jag ligger dock redan i sängen med varsin liten snarkande trollunge på varje sida. Life changes. Haha! Måste erkänna att detta känns himla mysigt och skönt i jämförelse. Det låter dessutom som världens storm utanför fönstret, men faktiskt hade vi för en gångs skull rätt bra tur med vädret i år. Det bjöds på knallblå himmel och strålande sol dagen i ära, ända fram tills midsommardansen närmade sig sitt slut – då blev det plötsligt alldeles mörkt på himlen och man började nästan huttra. Men det kom inte mer än några små droppar. Det var förresten helt fullproppat i Folkets Park, jag har aldrig sett så mycket människor på ön på en och samma gång tidigare. Helt galet! Måste ha varit mycket båtfolk… Fast jag såg flera välbekanta ansikten, så himla kul. Innan jag flyttade utomlands, och ja även under de första åren i Barcelona, sommarjobbade jag i kassan på öns Konsum. Så det blev mycket häng häruppe under mina sena tonår. Herregud, känns som ett helt annat liv. Men samtidigt, ibland, lite som igår. Isabella älskade föresten midsommardansen – hon blev helt VILD på dansbanan och bara rusade omkring. Jisses! Det här med musik, dans och sång är helt klart hennes grej. Har ni dansat kring någon midsommarstång idag? Nu ska jag springa in i storstugan och koka mig en kopp te och hämta några nybakta bullar. Mums!Mina midsommarflickor <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.