Försvinner lockarna? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Försvinner lockarna?

På onsdag ska vi in till Barcelona och Salong Figaro där min fina vän Cecilia och världens bästa frisör jobbar. Efter att jag äntligen hittade henne för kanske fem år sedan vägrar jag gå till någon annan. Lite svårt när man inte bor här längre, men jag har ändå lyckats timea in mina besök när jag är i stan ganska bra. Jag har faktiskt aldrig tyckt särskilt mycket om att gå till frisören – det har ärligt talat alltid varit lite ångestfyllt, men aldrig sedan jag började gå till Cissi. Jag litar helt och hållet på henne! Det är så otroligt skönt med någon som man helt och hållet vågar “lämna över sig själv” till, och för det mesta låter jag henne bestämma. Hon förstår exakt hur jag vill ha det, oftast utan att jag själv ens behöver förklara. Egentligen skulle jag dit redan i förra veckan, men då blev ju lilla O dålig så det fick skjutas upp. Nu på onsdag blir det även dags för Isabella att klippa sig för allra första gången. Bara toppa lite grand tänkte jag, men kan nog vara bra att bli av med det hår längst ut som varit med från allra första början? Haha! Jag är dock liiite nervös då hon ju har sina helt fantastiskt ljuvliga lockar… Har hört många “skräckhistorier” där småttingar förlorat sitt lockiga efter det där första frisörbesöket… Men en liten toppning kan väl inte skada? Cissi trodde inte det i alla fall. När klippte era barn sig för första gången?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Du kan förmodligen vara lugn, lockarna kommer finnas kvar. Klippte min tjej första gången när hon var 2 1/2 år ca och hon har likadana lockar som Isabella. Det kan nästan bli ännu lockigare när man klipper fram friskt hår:)

 2. Emma

  Oj, ingen klippning alls? Min yngsta är 2 och har toppat hennes hår 3gånger. Storasyster hat mer av en kalufs med lockar så henne har jag klippt ca 2ggr/år, nu är hon drygt 4,5år. Premiären var hos frisören i vintras!
  Hoppas det går bra! Lockarna kommer nog hålla sig, den känslan man får av att se henne på bild 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Nää hon har aldrig klippt sig 🙂 ska bli spännande ja! Hoppas verkligen det, älskar hennes lockar!!

 3. Lotta

  Med tanke på hur stora lockar hon har, så tror jag inte att dom kommer att försvinna. Så där såg vår yngsta ut när hon var liten, och nu 11 år senare, så är hon fortfarande (om inte mera) lockig. Alla älskar hennes hår, förutom hon själv. Hon hatar sitt hår!!! Men förhoppningsvis så lär hon sig en dag att älska sitt underbara hår.

Annons