Olivias namngivning del 2 – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Olivias namngivning del 2

Dagarna, eller ja veckorna också för den del – de bara springer iväg och jag har ju fortfarande massor med bilder från Olivias namngivning kvar att visa er. Så roligt att ni var så många som uppskattade första inlägget där jag visade tårtan, dessertbordet och alla dekorationer lite närmare – nu kommer istället en bildbomb från själva ceremonin. Alla bilderna är tagna av bästa Anna Ociansson (@annasagasfoton), än en gång så himla tacksam över att ha henne på plats. Vi höll som sagt till i Folkets Park på Bohus-Malmön och när jag tänker tillbaka på den där dagen för nu tre veckor sedan fylls jag med en sådan värme. Vilket toppenkalas det blev! Gästerna blev serverade bubbel när de anlände. Älskar de gulvita små varm korv-kioskerna som finns i parken, hur gulliga? Underbara vänner och släktingar som tagit sig ända ut till ön för att vara med och fira denna stora dag tillsammans med oss. En del hade varit där och hälsat på förut, men för några var det allra första gången. Lika roligt varje gång som nära och kära också får uppleva vårt smultronställe. Som jag sa i början av ceremonin så är ju Malmön en plats som jag alltid kommit tillbaka till varje sommar, trots allt flängande fram och tillbaka världen över under de senaste åren. Det är en alldeles speciell plats för såväl mig som för oss och som för våra barn. Det är även så himla kul med sådana här tillställningar och kalas då man äntligen får träffa många som man tyvärr ser allt för sällan. Gabriel hälsade alla välkomna på svenska, engelska, spanska och portugisiska. Sedan sjöng vår fina vän Annie “Älskad från första stund” (minus andra versen) av Peter LeMarc för vår septemberprinsessa. Så himla duktig! Uppe på den lilla scenen fanns även min lillebror Max och Emelie, en av mina närmsta och bästa kompisar. Olivias gudföräldrar eller faddrar som man kanske säger nu för tiden. Och så min mamma såklart, som ju lilla O fått sitt mellannamn från. Det var också mormor som höll i själva namnceremonin, precis som vid Isabellas och även min brorsdotter Stinas namnkalas. En mysig tradition tycker jag. I min familj döper vi barn som man döper båtar. Fast istället för att kasta champagneflaskan på Kajsa Olivia Da Silva Dias, strök mormor – efter att ha hållit ett jättefint tal – lite bubbel på hennes hjässa i en rörelse från öster till väster och önskade att lycka och välgång ska följa henne på de sju haven. Därefter sjöng Annie “Isn’t she lovely”. Så vackert! Och så utbringade min pappa en skål för det lilla flickebarnet.Till sist avslutade Annie det hela med att sjunga “Child O’Mine” i en helt fantastiskt fin version och alla barnen kom upp på scen med vita och ljusgula ballonger. Så hade även vår yngsta fått sina namn!Vill ni se mer? Jag har hur mycket bilder som helst från minglet och själva kalaset. Tryck på hjärtat i så fall 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons