1-0 till mamma – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

1-0 till mamma

Det händer väldigt sällan att Isabella åker vagn numera. Hon har så mycket spring i benen att det är himla svårt för henne att sitta stilla. Blir hon trött väljer hon i 9 av 10 fall åkbrädan, men jag bestämde mig ändå för att ta med hennes sittdel hit till Barcelona. Nu sover hon i princip aldrig längre mitt på dagen, men jag tänkte om vi skulle vilja gå ut och käka någon kväll när barnen somnat eller om vi skulle bli sugna på en riktig långpromenad. Det har dock inte blivit av då det dels varit alldeles för varmt för att promenera några längre sträckor och dels på grund av att Isabella ändå hållit sig vaken till så himla sent om kvällarna (hej semestertider!). Nu har det dock kommit lite regnskurar de senaste dagarna så temperaturen har faktiskt sjunkit ett par grader. Igårkväll när Gabriel var iväg på sin kurs bestämde jag mig därför för att ta en riktigt lång powerwalk längs stranden och samtidigt natta barnen i vagnen. Olivia slocknade på en gång, men Isabella kämpade tappert emot tröttheten och somnade inte förrän vi bara var några meter hemifrån. 1-0 till mamma i alla fall. Haha! Kanske kör samma ikväll?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons