Sååå skönt! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Sååå skönt!

Vi är hemma. Jag och flickorna. Vi landade i eftermiddags. Gabriel blir kvar i Barcelona 10 dagar till för att gå klart sin utbildning. Alltså ni anar inte hur otroligt skönt det är att vara hemma igen. Jag riktigt njuuuter ända ut i fingertopparna av att sitta här och mysa i min alldeles egna soffhörna. Har precis klämt en 200grammare Marabou med havssalt och fudge (HUR god?!) och druckit typ litervis med kranvatten. Det kanske bästa med Sverige, choklad och att kunna dricka GOTT vatten direkt ut kranen. Missförstå mig rätt, vi har verkligen haft det helt underbart i Spanien – men vi hann ju knappt komma hem från Brasilien i slutet av maj innan det var dags att åka iväg igen. Första helgen var det examensfest för min lillebror uppe i Värmland, helgen därpå namngivning för Olivia i Bohuslän och helgen därefter åkte vi tillbaka till sommarstugan för att fira midsommar. Och sedan var det Barcelona… Så ja, att bara få pusta ut ett par dagar på hemmaplan känns nästan som balsam för själen. Riktigt härligt! Nästa vecka ska vi till sommarstugan och det ska bli både skönt och mysigt det med, men en helg här hemma känns faktiskt väldigt välkommen. Nu ska jag krypa ner i MIN säng i MINA lakan bredvid MIN bebis och jag hoppas nästan lite att MIN treåring kommer intassande för att krypa ner hos oss om inte allt för länge. Livet va! Bra härligt är det ändå!Sista dagen åkte vi in till Barcelona (vi bodde i Castelldefels 20 minuter utanför stan). Jag och Isabella var hos min kompis Cissi och blev fina i håret, vi åt supergod lunch på vårt favoritpastahak och sedan promenerade vi runt i alla våra gamla kvarter hela eftermiddagen. Så mysig dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons