Äntligen kommer han hem! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Äntligen kommer han hem!

Woho, idag kommer Gabriel efter att ha varit borta i fem veckor. Han landade i Göteborg igår och är just i detta nu på väg upp till oss på ön. Äntligen! Så himla skönt! Gissa om jag ser fram emot morgondagens sovmorgon, haha. Lilla O som annars brukar snooza ganska länge om morgnarna har fått för sig att vakna vid sextiden precis varenda dag nu när pappan i familjen varit iväg. Schysst! Isabella längtar väldigt mycket efter G också. Två av fem veckor var vi ju nere i Barcelona och hälsade på som tur var, men man märker att det börjar skava av saknad efter bara ett par dagar. Lilla gumman! Igår kom i alla fall sysslingarna från Värmland så det är fullt hus och det leks från morgon till kväll. Just nu är alla barn nere vid stranden och fiskar krabbor, men Olivia sover sin förmiddagsnap så då passade jag på att få lite saker gjorda under tiden. Rätt trist väder här på Västkusten idag, men veckan som kommer ser ju helt fantastisk ut. UNDERBART! Förhoppningvis väntar mer mysigt strandhäng likt det för ett par dagar sedan. Till och med jag som blivit en riktig badkruka på “äldre dagar” vågade mig i för ett dopp. Kram så länge!Bästa kompisen, hembakta kanelbullar och solvarma klippor. Sommarlov ändå <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.