Fixa synen med ögonlaser – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Fixa synen med ögonlaser

När jag var 16 år skaffade jag mina allra första glasögon. Jag minns att jag hade tyckt mig se lite dåligt i något år eller två – ni vet, jag kände att jag var tvungen att anstränga ögonen för att kunna läsa undertexterna på TV och under lektionerna i skolan satte jag mig gärna långt fram i klassrummet för att kunna se ordentligt vad som skrevs på tavlan. Det var mycket kisande helt enkelt, som i sin tur ofta ledde till trötthet och huvudvärk. Så när det var dags för mig att börja övningsköra var jag redan före den obligatoriska synundersökningen övertygad om att jag skulle behöva införskaffa ett par glasögon innan jag satte mig bakom ratten. Och visst hade jag rätt! Det blev dock aldrig riktigt att jag använde mina nya brillor vid andra tillfällen än vid bilkörandet, trots att jag faktiskt besvärades lite av min synnedsättning även till vardags. Jag minns att jag tyckte att det var både ovant och obekvämt med glasögonen på, att jag störde mig på den där glipan som blev mellan bågarna och ansiktet. Det kändes så konstigt när jag skulle titta någon annanstans än enbart rakt fram. En vanesak gissar jag, men det blev därmed aldrig riktigt min grej.

Bara något år senare provade jag linser istället, vilket jag trivdes mycket bättre med. Fast det är klart, ända sedan mitt synfel konstaterades för över tio år sedan har jag ändå varit himla sugen på att göra en synkorrigering. För hur skönt vore det egentligen inte att slippa greja med linser helt och hållet? Slippa komma ihåg att köpa nya innan sista paketet är öppnat? Slippa att jämt ha med sig linsvätska om man skulle få smuts i ögat och behöva rengöra på studs? Hur skönt vore det inte att alltid se helt perfekt?! I Stockholm, Göteborg, Malmö samt i Köpenhamn finns Lirema Ögonklinik som erbjuder en trygg ögonlaserbehandling med kvalitetssäkring till bästa pris. Under förra året behandlade Lirema fler än 16 000 patienter och kliniken har fått jättefina omdömen på Trustpilot. När jag känner mig klar med bebisfabriken (då graviditet och amning kan påverka synen) ska jag garanterat boka in en kostnadsfri konsultation för att se vad de kan göra för mig. För gud vad härligt det vore egentligen, att slippa linser och glasögon för all framtid…En liten mini-Olivia som provar mammas glajjor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.